DIRT RALLY - RALLY BAJNOKSÁG


A bajnokság mindenki számára nyitott. A tervek szerint minden hónapban 2 verseny indul, az egyik elsejétől 15.-éig, a másik 16.-ától a hónap utolsó napjáig. Várhatóan csak összkerekes autókkal lehet indulni. Egy bajnokság 6 db hasonló fordulóból áll, és az alábbi pontozás szerint Dirt rally Hun bajnokot avatunk. (Jelképes nyeremény is várható).

A bajnokság (League) neve, ahová csatlakozhatsz a játék menüjében: 4WD HUN ( liga áttekintés )

bajnokság részletek

Autó: 4 wd - Gr.A vagy R4 vagy WRC 2000s vagy WRC 2010s (B csoport nem engedélyezett).

Aktuális futam időtartama: 2018.11.01 - 11.15.

6. forduló pályák

Eddigi eredmények

Az ötödik forduló röviden: 4 játékosnak sikerült a forduló végére célba jutni. Kicsihe megint több mint 1 perccel előzte meg a mezőny 2. helyezettjét Szacsibácsit, akinek izgalmas oda-vissza előzések után sikerült 2. lennie. Az utolsó 2 pályán is csak 10 másodperc különbségek voltak, Szacsibacsi, szabop és Phantom (aki kiesett) között. B4L33 kicsit lemaradt a mezőnytől, úgy tünik neki jött össze a legtöbb hiba a fordulóban.(5. forduló pályái) Cs.Marcell már 2 fordulót is kihagyott. Jön az utolsó forduló, reméljük az is hasonlóan izgalmasra sikeredik.

A negyedik forduló röviden: Ugyan 5-en vágtunk neki az ötödik fordulónak, de csak 2 játékosnak sikerült beérni a célba. Kicsihe közel másfél perccel előzte meg a 2. helyezett Szacsibácsit. (4. forduló pályái)

A harmadik forduló röviden: A harmadik fordulóban csak 3 játékos ért célba, így mindenki dobogós helyen végzett. csmarcell15 még véletlenül sem tud a pályákon hibázni, úgy vezet ahogy azt tőle megszokhattuk. Szacsibácsi és szabop izgalmas versenyben vannak egymással. (3. forduló pályái)

A második forduló röviden: A második fordulót 4 játékosnak sikerült végigvinni. csmarcell15 most is alaposan kinyújtotta a jobb lábát és összidőben közel 7 perccel előzte meg a 80 perces rally-n a 2. helyezett Pepich Zoltánt. A 3. helyezett szabop fej-fej mellett versenyzett Zolival. (2. forduló pályái)

Az első forduló röviden: Az első fordulóban 7 versenyző indult, 5-en fejeztük be az összes pályát. A tavalyi VSR Dirt rally bajnok Cs.Marcell megközelíthetetlen volt most is, összidőben közel 2 percet adott a 2. helyezettnek Szacsibácsinak. A 3. helyezett szabop izgalmas versenyt játszott Szacsibácsival, a köztük lévő különbség 25 mp körüli volt a 16 pálya végére. (1. forduló pályái)

Pontok az alábbi pontozás szerint (később kerül összeadásra)

Fordulónkénti pontozásHang ki
Weboldal: Kicsíny Krisztián